Stort Tack!!

Ett stort tack till alla som deltog, lärde och inspirerade!

Histolab-Dagarna 2024 är nu avklarade, och vilken succé det blev!

Ett hjärtligt tack till alla er som deltog och till våra fantastiska gästföreläsare. Dag 1 inspirerades vi av Emelie Edvigsson, laboratoriechef på Inify Laboratories, som delade med sig av insikter kring hur ett unikt laboratorieflöde kan öka patientvärdet.

Dag 2 hade vi äran att lyssna till Annika Kjeller, författare och föreläsare med fokus på hur barn och unga hanterar sorg efter förluster. Annika gav oss en viktig påminnelse om att varje objektglas vi arbetar med representerar en patient – en människa – som väntar på livsavgörande svar.

Vi hoppas att ni tar med er både ny kunskap och inspiration tillbaka till ert arbete. Det var verkligen roligt att få möta så många engagerade deltagare, och vi är glada över de fina möten och samtal vi fick dela med er.

Vi vill även rikta ett stort tack för den feedback ni delade med oss. Det gläder oss enormt att så många av er upplevde dagarna som givande och positiva.

Planeringen inför Histolab-Dagarna 2025 är redan igång, och det går redan nu att visa intresse för nästa års grundkurs (intresseanmälan är ej bindande).

Tveka inte att följa oss på LinkedIn eller kika in på vår hemsida histolab.se för de senaste nyheterna.

Tack igen för att ni gjorde Histolab-Dagarna 2024 så minnesvärda!

Bilder från Histolab-Dagar 2024

Följ oss gärna på LinkedIn eller titta in på vår hemsida histolab.se där våra event och nyheter ständigt uppdateras.

Kontakta oss!

HLD 2025

Det går redan nu bra att anmäla sitt intresse för nästa års Histolab-Dagar! Intresseanmälan är inte bindande, men ger dig förtur och garanterad plats när platserna släpps, ”först till kvarn”